Drømmer du om at bo i et nyt og attraktivt boligområde, hvor der er masser af lys, luft og leverum? Så er de nye lejeboliger i Tilst lige noget for dig. I Blomsterhaven Tilst opføres der nemlig flotte lejligheder og familievenlige rækkehuse, som er perfekte for dig, der gerne vil bo i grønne omgivelser, men stadig i en rimelig afstand til Aarhus centrum. På blot 20 minutter er du inde i centrum med en cykel- eller bustur. 

Vælg imellem disse boliger i Blomsterhaven 

Blomsterhaven Tilst består af flere forskellige boliger. Terrassehusene og Den Urbane Karré er 2-3 værelses, som er blevet opført i 2019, og i 2020 kommer der også rækkehuse til Blomsterhaven. Der er derfor plads til alt fra unge og ældre til enlige, par og familier. 

De nybyggede lejligheder fra 2019, Terrassehusene og Den Urbane Karré, har alle elevator, og så har mange af dem enten altan eller terrasse. Derudover kan du glæde dig over, at det er muligt at holde kæledyr i boligerne. 

Historien bag rammerne for Blomsterhaven 

Den gamle GASA-grund, hvor der tidligere blev solgt frugt og grønt, er nu blevet omdannet til den nye og levende bydel i Tilst, som Blomsterhaven netop er en del af. Nybyggede og moderne lejligheder og rækkehuse skyder op med ønsket om at skabe et attraktivt område, der indbyder til ophold og leg i grønne og åbne omgivelser.

På sigt vil der blive etableret en genvej til Aarhus centrum som på længere sigt også vil blive forbundet til Skejby. Derudover byder området på hele tre skoler, skolefritidsordninger og gode handlemuligheder. Det er derfor et område, der rummer lidt af hele, og hvor der er masser af muligheder. 

Hvis du er blevet nysgerrig på at læse mere om Blomsterhaven Tilst og de nybyggede lejeboliger, så kan du klikke ind på deres hjemmeside og læse meget mere.