Uanset om du er ung eller ældre, så er det for mange lig med livskvalitet at kunne høre ordentligt og følge med i samtalerne omkring os. Kan du ikke høre, så kan du ikke være med i fællesskabet, men heldigvis kan der gøres noget ved problemet for de fleste.

Det er forbundet med stor livskvalitet for de fleste at have alle sanser i behold. Det er vigtigt at kunne se, høre og mærke de mennesker, der er omkring os. Det giver tryghed og gør os til en del af fællesskabet. Forsvinder en af vores sanser, så forsvinder en del af os og en stor del af alt det gode ved livet.


Få hjælp allerede nu
Det kan være forbundet med stor besvær for mange at skulle til lægen og blive tjekket for de problemer, der generer os. Det kræver, at vi tager os tid til at komme forbi, og det kræver et aktivt valg at bestille en tid. Det er altså besværligt at passe på sig selv, men det er også for dumt ikke at gøre det.

Hvorfor ikke se, om der kan gøres noget ved det problem, du går og bøvler med istedet for at leve med det og måske få det værre og værre?

Det kræver altså en indsat at passe godt på sig selv, og har du problemer med hørelsen er det klart et knæk i livskvaliteten. Det gør livet mindre sjovt og mere besværligt, men et besøg hos en professionel og et muligt høreapparat kan muligvis gøre hverdagen meget bedre for dig.

Med et høreapparat kan du afhjælpe hele eller dele af problemet. Det kan være en vinding for de fleste, der har problemer med hørelsen, når de får et høreapparat. Men første vej til en bedre hørelse er, at du erkender, at du har vrøvl med den sans og få taget dig tid til at besøge en professionel, der kan hjælpe dig videre og give dig god vejledning.