Hvis I er en klub, forening, højskole ell. lign. og gerne vil på en fælles tur til Sydeuropa sammen, kan I køre med Fjerritslev Busserne. Det er hyggeligere at blive transporteret i en bus end at flyve, når man er en større flok – og også meget billigere. Desuden ser I mere af det landskab og de byer, I kører forbi. Måske skal I også gøre nogle stop undervejs?

Som fx efterskole vil I gerne køre med nogen, der sikrer tryghed og sikkerhed på turen syd for Danmark, og Fjerritslev kan garantere dygtige, erfarne og flinke chauffører. 

Måske er I en pensionistforening, der gerne vil have en tryg og rolig tur ned til den tyske grænse, og der kan Fjerritslev Busserne give jer en komfortabel bus og en chauffør, der gerne giver jer den tid, det kræver at komme ind og ud, sludre med medlemmerne osv. 

Fjerritslev Busserne kan også meget andet end at transportere klubber og foreninger – de kan servicere stort set alle grupper eller enkeltpersoner, der skal transporteres og har særlige krav.

Bor i Nordjylland – men kører overalt

Virksomheden har sit udgangspunkt i Nordjylland, men kører overalt i Danmark. Turistbusserne kører også til populære destinationer som fx Italien, Polen, Norge og andre områder, vi gerne vil besøge. 

Medarbejderne er dygtige, erfarne og servicemindede. Og så prioriterer de selvfølgelig sikkerhed højt.

Uanset hvad I har brug for af transport, kan I kontakte Fjerritslev Busserne og få lidt vejledning og et tilbud. Der kan udfyldes en kontaktformular på hjemmesiden eller ringes på tlf. 98 21 23 27.

Fjerritslev Busserne tilbyder

Handicapkørsel
Turistkørsel
Taxa
Skolebus
Plejehjemskørsel
Lægekørsel
Firmakørsel
Udlejning af flyttebil

Hvis I har brug for handicapkørsel på faste tidspunkter, kan der laves en aftale, så transporten altid er stabil og pålidelig. Ligeledes for skolebusser, der skal køre fast. De er også fleksible, når læger eller firmaer skal køres på forskellige tidspunkter.