Et hussalg er en omfattende proces. Det kræver tid og energi, og de helt rette værktøjer. Med den rette viden om markedet, kunderne og efterspørgslen kan dit hus sættes til salg til den rette pris og blive fundet af mange potentielle kunder. Står du over for et hussalg, og har du brug for en dygtig ejendomsmægler, der kan hjælpe dig godt på vej?

Få hjælp til dit hussalg i Frederikshavn af en professionel ejendomsmægler

Skal du sælge dit hus i Frederikshavn, så er det vigtigt, at du hyrer en ejendomsmægler med kendskab til markedet og kunderne i området. En der ved, hvad dit hus skal koste. Men også en som tager dine forventninger og behov til sig. Den helt rette ejendomsmægler er realistisk omkring prisen – og har de helt rette kunder i sit kartotek. Hvis ikke har ejendomsmægleren helt styr på at tiltrække nye, potentielle købere til dit hussalg i Frederikshavn. 

Helge Smidt hjælper dig med hussalg i Frederikshavn

 

Ejendomsmægleren Helge Smidt har stor ekspertise og erfaring med at sælge huse i Frederikshavn og omegn. Han har nemlig mere end 40 års erfaring i branchen. Når du vælger firmaet her til at varetage dit hussalg i Frederikshavn, får du god service, høj ekspertise og realistiske vurderinger. 

Du kan til enhver tid bestille en uforpligtende salgsvurdering hos Helge Smidt. Han er uafhængig ejendomsmægler og ikke del af en større kæde. Derfor er det langt billigere at foretage en bolighandel her. Selvom du vælger en selvstændig i stedet for en kæde, er du godt sikret. Da Helge Smidt er medlem af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere. 

Vil du have lavet en salgsvurdering til dit hussalg i Frederikshavn? Du kan udfylde kontaktformularen på Helge Smidt’s hjemmeside. Så bliver du ringet op hurtigst muligt! Kom videre og få et succesfuldt hussalg i Frederikshavn i hus i dag!