Hvis du er maler, kan du hurtigt opleve at der både er mindre maleropgave til privat og større malerprojekter i erhverv. Det kræver derfor, at du er udstyret med de rette redskaber, for at kunne løse din opgave bedst og mest effektivt som muligt. Det at male kan være et fysisk hårdt og krævende arbejde. Du står som regel og maler eller spartler i otte timer om dagen. Det kan dermed være hårdt for både ryggen og knæet. Du kan også være ret udsat som maler, da du kan komme ud i positioner og højde, der kan være til fare for en større arbejdsskade, hvorfor det er vigtigt at man er forsigtig og tager sin forbehold, når man udfører en maleropgave. 

Derfor bør du invester i et sprøjteanlæg

En af de måder du som maler kan gøre din hverdag smartere og mere effektivt, er ved at investere i det rette malerudstyr, når du skal løse forskellige opgaver. Her kan det blandt andet være at udstyre dig med et Airless sprøjteanlæg. Det kan særligt være en stor hjælp, hvis du enten skal male eller spartle et stort område eller areal. Med en Airless sprøjteanlæg, kan du løse opgaven op til 4 til 10 gange hurtigere end normalt, hvorfor det kan have stor betydning for antal timer og kræfter du skal bruge på at løse opgaven. Derudover kan du sikre dig et ensartet resultat, der er flot og pænt. 

Hvordan fungerer et Airless sprøjteanlæg?

Et Airless sprøjteanlæg fungerer på den måde, at malingen bliver trykket ud gennem en Airless slange med et tryk på op til 600 bar psi. Her er den designet til at fordele malingen i et jævnt lag inden det kommer ud af sprøjtepistolen, så du får et fantastisk resultat. Her kan du købe et Airless sprøjteanlæg og Airless slanger, så du er klar til at tage enhver udfordring op