Den bedste fødselsdag over dem alle kræver naturligvis en hel fantastisk kage. Men det kan føles hårdt at skulle stå i køkkenet og bage i flere timer selv.

Nogle gange er det bare lettere at springe over, hvor gærdet er lavest. Det kan du gøre ved at bestille en kagemand eller -kone fra din lokale bager i Hirtshals.

Men hvorfor vælge netop kagemanden frem for andre delikate kager? Læs med her og få tre gode grunde til at vælge den sjove og velsmagende kagemand!

1. Det er hurtigt og nemt

At bage kage til 10, 20 eller 30 mennesker kan tage lang tid. Derfor er det bare nemmere at købe en kagemand fra bageren. Du kan naturligvis også selv bage den.

Hvis du vil spare tid, så du kan lave dine andre forberedelser til fødselsdagen, giver det dog god mening at bestille din kagemand i Hirtshals fra en bager. 

2. Det er en sjov kage

En fødselsdag skal være sjov og underholdende. Specielt hvis der er børn med. Kagemanden eller -konen er derfor et godt og sjovt indslag på fødselsdagsbordet.

Det er noget, børnene vil elske og kan snakke om i lang tid. Specielt hvis der er slik på den, falder den i deres smag! Det kan tage børnene længe at spise deres slik og snakke om, hvad de hver især har fået på deres stykke!

3. Det er et populært valg

Kagemanden er et populært valg. Den ses til utallige børnefødselsdage året rundt. Men hvilken type kagemand eller -kone skal du vælge?

Der findes selvfølgelig den helt klassiske udgave som brunsviger med slik, marcipan og eventuelt også flødeskum. 

I dag er der også kommet flere andre varianter til. Det er alt fra vandbakkelseskagemanden til en stor hindbærsnitte som kagekone eller -mand.

Det kommer helt an på, hvad din smag er og hvad du tror dine gæster synes bedst om.