En airtrack er et alternativ til en trampolin. Med en airtrack får du, groft sagt, en oppustelig springbane, som kan bruges i forbindelse med spring gymnastik for højere spring og blødere landinger. En airtrack er nem at opbevare, og kan pakkes sammen således at den ikke er alt for besværlig at transportere – i hvert fald når man sammenligner med en konventionel trampolin.

Airtracks kan erhverves i alle størrelser, længder, bredder og tykkelser, så du kan tilpasse din mobile og oppustelige springbane til netop din idræts hal eller gymnastik sal.

Hvordan er en airtrack konstrueret?

En airtrack anvender top moderne teknologi i sit design og i sin konstruktion. Teknologien kaldes for drop stitch, og består af tusindvis af tråde i det tynde, syntetiske og elastiske materiale nylon, som forbinder overfladerne på din airtrack og sørger for, at den under oppustning holder sin facon og ikke bliver kuglerund.

Materialet er særdeles slidstærkt, og du kan roligt regne med at din airtrack holder i mange år – også selv om den bliver flittigt brugt hver eneste dag.

Airtrack til privat brug

Det er ikke udelukkende gymnastik og idræts foreninger, som kan have glæde og nytte ud af de smarte airtrack. Hjemme i privaten kan du også med stor fordel have en mindre airtrack liggende, som er nemt at folde sammen og stille væk, og som dine børn kan lege med eller øve sig på.

Dine børn behøver ikke at være elite atleter eller dyrke spring gymnastik for at have morskab ud af en airtrack. Din airtrack kan for eksempel fungere som et smart alternativ til en have trampolin, hvis du bor i lejlighed eller ikke har plads til en trampolin i din have eller i din gård.

Du kan læse meget mere om airtrack og de forskellige varianter heraf på globalairtrack.dk