En træterrasse er både hyggelig og fantastisk at have. Det er noget som man har mulighed for at bruge hele året rundt. Her kan du have aftener ude, hvor du slapper af med familien og spiser mad eller nyde de lange sommeraftener med rødvin og gode historier. En træterrasse er uden tvivl en luksus i dag og giver en stor værdi de gode sommerdage, hvor du kan grille og nyde det gode vejr. 

Hvilke træbrædder skal du vælge?

Når du skal bygge din træterrasse har du mange muligheder. Du kan først og fremmest designe den præcis som du ønsker, da der er mange forskellige træsorter at vælge imellem. Der er både lyse og mørke træsorter som hver især efterlader sig eget unikke udtryk. Det kan derfor være aktuelt at overveje en træsort, der både passer i den stil du ønsker, men som også hænger sammen med resten af ejendommens æstetik.  Her kan du også vælge imellem bløde eller hårde træsorter alt efter, hvad dit budget rækker til og hvad du føler giver den udstråling du går efter. Hvis du overvejer hårde træsorter, kan det f.eks. være eg, teak, termoask, ipé, merbau og mange flere. Fordele ved at vælge en af disse træsorter er både at de fremstår meget eksklusive, men de holder også i længere tid end bløde træsorter. Ulempen er dog at hårde træsorter kan være hårdt for dit værktøj at komme igennem sammenlignet med de bløde træsorter. Ulempen ved bløde træsorter er at der kan voksne alger derpå, hvorfor de jævnligt skal rengøres.

Er du i tvivl om hvilke træbrædder du skal vælge til din træterrasse, kan du med fordel undersøge markedet for dine muligheder. Vi har fundet et sted, hvor du med garanti har et stort udvalg til fair og skarpe priser. Få nye brædder til terrassen her