Som erhvervsdrivende med salg af varer eller eksport af samme har man ofte brug for hjælp i forbindelse med transport, logistik og spedition. Her er det en rigtig god idé at alliere sig med en dygtig vognmand, som kan forestå den del af forretningen. Med en erfaren og kompetent vognmand som samarbejdspartner kan man være sikker på at alle opgaver relateret til gods transport og håndtering løses på professionel vis. Og er vognmanden oven i købet lokalt baseret, er det nemt at gribe knoglen skulle man have et akut behov for transport, løft eller flytning af materiale eller maskinel.

Vælg den rette vognmandsforretning på Als

Står du i den situation, at du har brug for en vognmand med hvem du kan indgå en fast aftale, og som samtidig kan løse ad hoc opgaver, er du heldigt stillet hvis din virksomhed er placeret i Sønderborg eller nærmeste omegn. Her finder du nemlig FA. A. Keldorf Vognmandsforretning – en af områdets mest velrenommerede og kvalificerede vognmandsforretninger.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning løfter en hver vognmands relateret opgave, uanset størrelse, type og omfang. I FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings maskinpark finder du såvel moderne lastbiler som stærke kranvogne og gaffeltrucks.

Det er også muligt at leje containere til affald eller til flytning hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning, som altid har et antal containere i varierende størrelser og udformninger på lager. Med FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har du altid din vognmand i nærheden og i tæt kontakt.

Special kompetencer hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Ud over godt håndtering og transport, kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også være behjælpelig når det handler om søsætning, landsætning og transport af din båd. Du kan oven i købet få et tilbud om opbevaring af din båd på FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings egen lagerplads som er døgn overvåget med overvågningskamera.

Læs mere om FA. A. Keldorf Vognmandsforretning på hjemmesiden http://www.keldorftransport.dk/