Personlig pleje kan bestå af mange ting, så hvis man skulle forsøge at benytte sig af dem alle sammen, så kunne man næsten ikke lave andet hele dagen end at afprøve disse metoder.

Men det er jo også fordi, at mennesker er så forskellige, så der skal være rigeligt med muligheder for den enkelte person, som passer til individet.

Derfor kan man også blive nødt til at skulle afprøve forskellige metoder og produkter for at sammensætte det modul og sortiment, som der egner sig til den person, som man er.

Og den slags skal måske tilpasses alt efter, hvordan man forandrer sig med tiden fysisk, hvad man er til, og hvis man søger noget specifikt i en given periode.

Men derfor kan det være smart at lave en rutine ud af det, så man både husker at få det gjort, men så der også bliver orden i sagerne, så du ved, hvornår du skal benytte det ene og det andet.

Hvordan skal din rutine med personlig pleje se ud?

Det skal jo starte om morgenen, hvor mange har brug for at vågne i deres eget tempo, hvor man skal i bad og så bagefter bruge nogle bestemte produkter, så man optimerer sit eget udseende og føler sig godt tilpas i sig selv.

Alt efter hvad man skal den givne dag, så har man måske nogle sager med i tasken, som man benytter, når man er ude og ikke har adgang til alle de ting, som man plejer at have ved hånden derhjemme.

Om aftenen kan det være, der er en speciel anledning man skal til – familiemiddag, bytur eller noget helt andet – som man skal tilpasse med udstyret til personlig pleje.

Slutteligt har man nok også lige nogle ting, som man skal igennem ved sovetid, så man er klar til at gå til ro – og gentage seancen dagen efter.