advertorial

Den største og ja måske den eneste fordel ved efteråret og vinterens mørke, er at det er muligt at få ens have oplyst af lamper, som fremhæver ens have, træer og buske på smukkeste vis. På den måde vil du få glæde af din have, selvom du ikke kan gå udenfor i haven.

Du kan få råd og vejledning af din el-installatør i Horsens, når du skal have lavet udendørs belysning. Har du planer om at få en belysning der ikke bliver oplyst via LED, er det lovpligtigt at du har en elektriker til at stå for det praktiske.

Få oplyst din bolig

Ved siden af at det er smukt og hyggeligt at få lys i sin have, er det også praktisk og har en god præventiv effekt. At få oplyst sin hoveddør automatisk gør, at det er langt mere uinteressant for en indbrudstyv at forsøge at bryde ind i din bolig. 

Få råd og vejledning af din elektriker om, hvor du med fordel kan få sat lys op i din have. Husk at det er lovpligtigt at alt elinstallation skal foretages af en elektriker. Det gælder også udendørs.

Nogle af de steder hvor det er relevant at få sat lys op er som nævnt ens hoveddør. Andre steder er ved ens husnummer. En hver der er kørt ned af en ukendt gade og har ledt efter husnummeret ved hvor irriterende det er at man ikke tydelig kan se nummeret og her hvor der kommer mange flere leverancer med bil, er det endnu vigtigere. Dit postbud vil også sætte pris på at der er lys ved postkassen. Det kan også være rart med lys ved garagen. Det kan f.eks. være lys der tænder og slukker, når der er bevægelse. Har du en havegang, er det også en oplagt sted at sætte lys.