Godt nok siger man, at når noget er ude af øje, så er det ude af sind, og ligeledes bruger man udtrykket, at hvad man ikke ved, har man ikke ondt af.

Det første hænger sig nok til, at man ikke skal blive ved med at tænke på noget, som er afsluttet, da det ikke vil ændre på noget.

Det sidste er måske i det tilfælde, hvis man har fået et brev om, at man – reelt – har vundet en million, men smider det ud med reklamerne, og man så aldrig opdager det eller får det at vide af andre, at man vandt: der er ingen forskel sket i ens liv.

Men nogle ting ligger jo netop og ulmer i undergrunden i mange forskellige henseender, som man ikke lige kan få øje på med det blotte øje, og nogle af disse ting er menneskeskabte, mens andre kommer fra naturens side.

Vi gør alt for at opdage, om der sker vulkanudbrud, jordskælv, tyfoner, orkaner og så videre, og den slags har vi fint måleudstyr til at klarlægge, så vi i de fleste tilfælde kan nå at reagere i god tid i forvejen, inden noget får katastrofale følger.

Dette er de naturlige årsager af, at vi er en del af denne jord, der ikke bruger begrebet “retfærdighed”, men hvor vi selv må reagere og gøre vores for at overleve. Sådan er naturens lov.

Nogle gange indvirker naturen så på det, som vi mennesker har skabt, hvor et eksempel kan være, at der opstår skimmelsvamp i ens bolig, som man skal bruge udstyr for at finde ud af, hvor omfangsrigt det har spredt sig.

Men netop sådan noget som at finde ud af, om der er fejl på el-gulvvarmekabler man har lagt for eksempel under gulvet, skal også undersøges til bunds, og det kan man få råd og vejledning til her http://www.aarhus-termografi.dk/