Generation Z, de børn og unge, der er født mellem 2005 og 2012, har desværre en ganske kedelig – og potentielt farlig! – tendens til at klistre fuldkommen fast til skærmen, hvad enten det er iPad, tablet eller mobil.

Mange eksperter opfordrer på det kraftigste forældre til at lave helt klare regler for skærmtid og begrænse denne – og hermed opprioritere legeoplevelser i den virkelige verden!

Nogle børn fravælger sågar “rigtigt” samvær med venner og spiller istedet online, hvilket betyder at de går glip af en særdeles vigtig socialiseringsproces, der danner grundlag for evnen til at kunne navigere relationelt fornuftigt blandt andre mennesker i voksenlivet.

Desuden er der overhængende fare for, at børnene ikke opøver fordybelsesevne, hvilket kan være ekstremt skadeligt senere hen – eksempelvis hvad uddannelse angår.

“Men hvad skal jeg så foreslå de små at lave?”, tænker du måske. Hos farmorsoutlet.dk er der masser af spændende og sjove muligheder der indbyder til leg uden snuden suget til skærmen. Det kunne eksempelvis være Pokémonkort – en dille, der var ekstremt populær for blot få år tilbage. Her får ungerne mulighed for at samle på de seje monstre, hvorefter de kan bytte med hinanden. For at holde orden og overblik fås Pokemon mapper med plads til henholdsvis 60, 80, 180 eller 360 kort.

At samle på Pokémon-kort lægger helt automatisk op til samvær med venner, da det jo netop handler om at bytte sig frem til de helt rigtige; de mest værdifulde og/eller dem, du endnu ikke har. Hos farmorsoutlet.dk finder du også Pokémon-figurer og bamser, og ved køb over 500 kroner er fragten gratis, ligesom der er mulighed for at bytte og returnere.

Giv dine unger et blidt skub i en anden retning – der er garanti for både skæg og spænding, og børnene vil elske det!

Har du nogen spørgsmål, kontakt da endelig farmorsoutlet.dk.