Har du også svært ved at vælge håndværker, og vil du i virkeligheden helst gå med en, du kender i forvejen? Sådan har vi det også, men faktum er, at vi ikke kender nogle malere – så hvordan finder man den bedste?

Det kan føles som at vinde i lotteriet, når man finder en håndværker, der rent faktisk leverer et godt resultat og så oven i købet til tiden, men sådan bør det ikke være. Hvis du forbereder dig lidt, øger du nemlig chancerne for at vælge den bedste håndværker i første omgang. Skal du finde en maler i Køge, så læs her, hvad du skal gøre.

Tre gode råd til at vælge maler

1) Undersøg markedet

Brug lidt tid på at sætte dig ind i, hvilke malerfirmaer der er i dit område. Det er ikke nok at google, og så bare vælge den første den bedste, der har en pæn hjemmeside.

Brug tid på at læse om de respektive firmaer, og udvælg tre, hvor du tænker, at de i hvert fald udadtil virker professionelle. 

2) Indhent tilbud

Når du har skåret antallet af malere ned til tre styk, kan du begynde at indhente tilbud. Du skal naturligvis give de samme informationer til alle malere, så de giver dig et tilbud på præcis det samme stykke arbejde.

De tre tilbud kan du sammenligne med hinanden, så du kan vælge det bedste. Husk i den forbindelse, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste.

3) Brug Trustpilot

Har du ikke erfaringer med malerfirmaer generelt, så gør dig selv en tjeneste og tjek trustpilot.dk, inden du endeligt takker ja til et tilbud. Her kan du se, hvordan andre kunder har oplevet at handle med virksomhederne, og det er ofte en god indikation af, om malerfirmaet er professionelt eller ej, og om de leverer et flot resultat.