En vellagt makeup, et skarpt outfit, lækre accessories og en flot frisure er vigtige hovedingredienser i den opskrift, som skaber dit image. Men hvad rigtig mange fashionistas overser, er vigtigheden af en parfume, som understreger din unikke personlighed. Lugtesansen er måske nok den mest oversete sans, når det handler om at gøre et godt indtryk. Hvis du tænker efter vil du dog sikkert sagtens kunne huske flere lejligheder, hvor en persons duft har været i direkte modstrid med den person, han eller hun gav sig ud for at være.

Du kender sikkert også typen, som tager lidt for meget – og for kraftig – parfume på når vedkommende blot skal på arbejde. Dette er temmelig belastende for kollegerne, som skal finde sig i hørmen hele arbejds dagen lang. Og derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til – og gør dig umage med – at udvælge din parfume.

Parfumer til hverdag og fest

Der er ret stor forskel på parfumer – og visse typer egner sig bare bedre til en hed aften i byen end til en helt almindelig dag på kontoret. Lige som du heller ikke ifører dig det store skrud eller den vilde fest makeup, når du tager ind på jobbet, skal din hverdags parfume også være let og diskret. Her kan du med fordel vælge en diskret og floral duft i den mere volatile afdeling. Et eksempel herpå er parfumer fra mærket Clean, som er utroligt lette og luftige. Disse parfumer kan du sagtens bruge til hverdag uden at komme til at virke offensiv.

Skal du der imod bruge en parfume, som fungerer når du er ude og male byen rød, kan du gå med en af de mere tunge og krydrede varianter. En lækker, sensuel duft med kraftige bundnoter af oud, musk eller cedertræ kan virkelig understrege dine intentioner på en hot date eller på natklubben.

Find din nye parfume hos Sephora.