advertorial

Det er blevet nævnt i andre artikler, at man skal tænke over, hvor det er mest praktisk at have ens døre i hjemmet, men man skal jo også tænke vinduerne ind, når man begynder at konstruere et hus, eller man har en plan om, at man skal renovere det sted, hvor man bor, eller bygger til.

Et rigtig godt eksempel er, når man har med hoveddøren at gøre, at man gerne vil have nogle vinduer ved siden af og måske over døren endda – eller hvad med at have ruder i døren?

Så er der dem, der i den helt andet grøft, hvor de gerne vil undersøge, hvem der har kigget forbi, inden man ved, om man gider åbne, og det er bare lidt svært, hvis der er så mange vinder, man kan se hinanden igennem.

Så kan det også være ved den nævnte renovering, hvor man bliver enig med sig selv om, at hvor der tidligere var en dør, skal der nu være et vindue – og omvendt.

dør

Vinduer til dørene skal der nogle gange til

Man kan have de vinduer til at støre helt op til døren, om det er på den ene side af døren, på begge eller over, og de kan være store eller små.

Det giver også sig selv, at man så kan få mere lys ind, hvis der er nok med vinduer, men det skal jo også være nogle, der kan holde på varmen, så man ikke ender med at fyre op for fuglene udenfor.

Man skal også overveje det æstetiske i det, for det kan ende med at se værre ud, end hvad man egentlig havde forestillet sig på papiret, det skulle se ud.

Heldigvis er det sjældent værre, end at man med tiden kan ændre det retur eller gøre noget helt andet med antallet af vinduer og døre.